T-shirt k.d.p. PRIMORJE

Prijedlozi za klupske majice – oČekujemo bolje! Laughing


Za uvećanje klikni na fotku!

7 thoughts on “T-shirt k.d.p. PRIMORJE”

  1. Lijepo… Moj priedlog je da imamo samo logo na prsima, a na leđima ne, to jest ako ide na leđa, onda daleko manji font tako da se vidi što piše tek kada stvarno stojiš jako blizu… :)))

  2. OK, mogu napraviti i dizajnerski prihvatljiviji uradak! Problem je što nam majica mora biti i reklamna za potencijalne članove!! A, opet, ne bih htio da mi netko zainteresiran dahće za vratom, kako bi pročitao našu domenu!!!

  3. Sve pet za majicu, samo podsjećam na iskustvo nošenja nekih majica koje se mogu iskoristiti samo kao pidžame, jer su jednostavno prenapadne za nošenje u javnosti. Znači ako želimo da se nose i u normalnom životu, onda nenametljiva slova, a ako će služiti samo za maratone, prije i poslije trke …. doduše tamo uvijek dobijemo od organizatora njihove…. ili za jutarnje treninge od recepcije do ormarića, onda može biti i kao majica TUČEPI 2009 (Monachus zna o čemu pričam) :)))

  4. Vrsa, u pravu si 100%, samo što bi nam majce trebale i za jedno i za drugo (casual + promidžba). Znači trebali bismo se odlučiti za neki kompromis, premda znamo da kompromis ipak nije ono što oduševljava. Postaji i mogućnost da napravimo dvije vrste majica: klupske decentne i klupske reklamne, ali tu dolazi jedan detalj; što je onda to 2x, a 2x je 2x…

  5. Meni su majice super, jedino što bi ja eventualno izabrao jefitnije, tj. tanje za maraton a deblje tj. kvalitetnije za nas članove, naravno ako je to moguće. …čisto da ne završi kao potkošulja već da se ponosno nosi u svakoj prilici, tj. da pašu na moje skupe traperice:))

Leave a Comment